Kirjaudu sisään

Tapahtumakalenteri

Menneet tapahtumat

Matrixin tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, joihin voi tutustua täällä.

Kumpulan Järjestöjen Yhteinen Rantapäivä

Sunnuntai 21.07. 15:00

@ HietarantaOnko ollut ikävä opiskelukavereita ja rantahupia? Kiinnostaako auringonpalvominen, rantalentis,  hiekkalinnojen rakentelu taikka vedessä polskiminen? Nappaa itsesi ja rantakamppeet mukaan ja tule viettämään sunnuntaina 21.7. Kumpulan Järjestöjen Yhteistä Rantapäivää! 

Tavataan Hietsun Pavilijongin (Hiekkarannantie 9, 00100 Helsinki) edessä klo 15, josta sitten siirrymme sopivaan kohtaan rantaa. Tervetuloa myöhemminkin päivästä mukaan! 

HUOM! Saatamme joutua vaihtamaan rantaa sinilevätilanteen takia, joten kannattaa seurata tiedotteita.

Kaikissa Matrixin tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, johon pääset tutustumaan täällä: bit.ly/matrix-safe-space

MITÄ: Kumpulan Järjestöjen Yhteinen Rantapäivä
MISSÄ: Hietaranta
MILLOIN: sunnuntaina 21.7. klo 15 alkaen
PUKUKOODI: Paras ranta fitti

Rantapäivä ja lentopallopelailut

Sunnuntai 28.07. 12:00

@ HietaniemiLisätietoja myöhemmin...

x-maistelu

Torstai 01.08. 17:00Maistellaan jotain, selviää myöhemmin mitä...

Tropical kesäsitsit

Keskiviikko 07.08. 17:00

Hinta: 19 €

@ smökki, Jämeräntaival 4Kesää on jo eletty useampi viikko mukavasti kukin tyylillään ja viime sitseistä onkin jo vierähtänyt aikaa. Onneksi Kesäsitsit palaa Tropical -teemaisilla Smökissä Otaniemessä!

Tällä kertaa sitsaamaan pääsee varmasti uusien kavereiden kanssa, koska nämä sitsit järjestetään yhdessä Aalto-yliopiston Fyysikkokillan sekä Helsingin yliopiston Matrixin, Resonanssin, ja Integraaliksen kanssa! Matrix, Integraalis, ja Resonanssilaiset pääsevät kokemaan perinteiset sitsit Smökissä ja Fyssalaiset pääsevät kokemaan hieman erilaiset jatkot Helsingissä Klusterilla (Leppäsuonkatu 11). Saavu siis keskiviikkon 7.8. Smökille (Jämeräntaival 4, Espoo) juhlistamaan kesää helsinkilaisten kavereiden seurassa.

Cocktail-tilaisuus alkaa 17.00, jonka jälkeen gongi kolahtaa 17.30. Pukukoodina toimii oma tulkinta tropical-teemasta. Ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu osoitteessa https://ilmo.fyysikkokilta.fi/events/kesasitsit. Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 17.7 kello 12.00 ja sulkeutuu keskiviikkona 31.7 klo 23.59. Ilmoittautuminen on ilmon sulkeutumisen jälkeen sitova.
PS. Jos Ilmomasiina ei ole tuttu: Ilmoittautuessa ei tarvitse klo 12.00 päivittää sivua. Kun ilmoittautuessa tulee sivu, jossa voi täyttää omat tiedot ja sivu näyttää, millä sijalla olet, ei ole enää mitään kiirettä täyttää tietoja.

Kysymyksiä? Tg: @kvkippari @KassuVichy @hannesflykt @zinalippo @JswanS

Ilmoittautumisen peruutuksissa ota yhteyttä  @kvkippari tai kv-vastaava@fyysikkokilta.fi

TL;DR:
Mitä? Tropical  kesäsitsit
Missä? Smökki, Jämeräntaival 4
Milloin? keskiviiko 7.8. kello 17.00
DC: Tropical asu
Hinta? Korkeintaan 19€

Klusterihengailut + grill 'n' chill

Perjantai 16.08. 18:00Lisätietoja myöhemmin...

Puolimaratonexcu

Lauantai 24.08. 08:00

Hinta: 30 €

@ MeripuistoOletko miettinyt osallistumista juoksukisaan? Tahtoisitko ylittää itsesi ja juosta kokonaisen puolimaratonin? Nyt on tilaisuus siihen!

Matrix ry järjestää ryhmäilmoittautumisen BMW Helsinki Marathonin puolimaratonille 24.8.2024. Matrixin kautta ilmoittautumalla säästät noin puolet ilmoittautumismaksusta, ja pääset juoksemaan huippuseurassa. Matrix sponsoroi alennetun hinnan 15 ensimmäiselle ilmoittautujalle. Tapahtumaan voi ilmoittautua kaikentasoiset juoksijat, sillä ryhmän keskeinen tavoite on päästä maaliin ja ennen kaikkea pitää hauskaa! 

Osallistujilta kysytään ilmoittautumistiedot lähempänä ajankohtaa sähköpostitse.

Tapahtumasta lyhyesti: 
“Helsinki Marathon on yksi Suomen suurimmista juoksutapahtumista, ja se juostaan seuraavan kerran 24.8.2024 Helsingin kantakaupungissa. Jokainen juoksusta kiinnostunut huipuista aloittelijoihin on erittäin tervetullut mukaan tapahtumaan, ja järjestelyissä huomioidaan kaikentasoiset juoksijat.” 

Linkki järjestäjän sivuille: helsinkimarathon.fi

Kaikissa Matrixin tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, johon pääset tutustumaan täällä: bit.ly/matrix-safe-space

TL;DR:
MITÄ: Puolimaratonexcu!
MISSÄ: Helsingin Kantakaupungissa, lähtö Meripuistosta
MILLOIN: La 24.8.2024 klo 8.00

Syksyn Seniorisauna

Lauantai 14.09. 17:00Senioritapahtumat ovat tarkoitettu 5. vuoden opiskelijoille ja sitä vanhemmille sekä alumneille. Lisätietoa tapahtumasta myöhemmin.